Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Nysä lakkailua

Anteeksi hiljaisuus täällä blogissa... Ei vaan kiinnosta tehdä näille omille kynsille mitään, koska vaikka ostin sen Sally Hansenin kynnenkovettajan ei siitä tunnu olevan mitään apua ja kynnet napsahtelevat poikki sitä mukaan mitä kasvavat :( Kohta onneksi tuo ohut geelikerros kasvanut pois niin voin kokeilla taas geelailuja jos sitä sitten innostuisi :)

Nämä kynnet tein, koska Flormar U08. Ehdottomasti lemppari Flormar mitä markkinoille tullut vaikkakin on sininen ja minähän en tunnetusti sinisistä lakoista hirmuisesti lämpene.


Flormar U08 on tuommoinen sininen joka vaihtelee vaaleansinisen violetin ja tummansinisen välillä <3 rakkautta, metsästin tuota lakkaa aivan järjettömän pitkään. Minullahan oli tuo lakka jo aikasemmin, mutta tyhmyyttäni annoin sen kaverille, kun en silloin kynsiäni niin paljon lakkaillut.. tyhmä minä. Lakka levittyi helposti eikä kynsinauhoja tarvinnut putsailla paljoakaan, kynsillä kuvassa kaksi kerrosta. Päälle laitoin vielä Gina Tricotin Sparkling Silveriä ja tietty Seche Viteä :) Jotenkin tuli peukalosta ja nimettömästä mieleen tähtitaivas.

Ja koska kaikki kaunis on katoavaista päätin parin päivän jälkeen heittää päällä H&M:n Matte Top Coatin.. Ei ollu kivan näkönen yhtään :( Hävisi kokonaan tuo Flormarin monivärisyys.


Pikkurillin kynsi on kuvissa omituisen muotoinen, koska kun poistin noita geelejä asetoni kylvyssä ja rapsuttelin niitä pois vei geeli mukanann pehmenneestä kynnestä palasen mukanaan. Au ! :( 

Käytetyt lakat:

Flormar - U08
Gina Tricot - Sparkling Silver
(Ylempi kuva) Seche Vite
(Alempi kuva) H&M - Matte Top Coat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti