Sivut

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Vihdoin !!

Vihdoin sain tämän bloggaamisen aloitettua vaikka pohja täällä jo jonkun aikaa on pyörinyt :D Eli kynsiaiheisia kirjotuksia saatte täältä lukea vaihtuvalla tahdilla :) Alunperinhän innostuin kynsien laittamisesta, kun kaveri hommasi itselleen geelaus tarvikkeet ja olin sitten koekaniinina. Itselläkin alunperin tarkoitus oli koristella geelejä kaiken maailman glitterpommeilla, mutta blogeja selailtuani päädyin kynsilakoilla koristeluun, vaikutti simppelimmältä kun tuo mieli tuppaa noitten koristelujen kanssa muuttumaan jatkuvasti. Tuli sitten kuitenkin uv-uunit ja muut pelit ja pensselit tilailtua, kun on nuo kynnet niin herkästi katkeilevaa sorttia. Saan kynsille kestävyyttä ja jos laiskottaa voin geelin alle sutaista jotain ja se kestää nättinä pitkään :) 


Siinäpä :)
Aloituspaketti Mimaxilta (tämä) maksoi postareitten kanssa vähän reilu 100e ja tyytyväinen olen ollut :) Paketissahan siis tuli mukana: uv-uuni (36W), 100kpl valkoisia tippejä (kirkkaita ja liloja sain kaverilta), 5kpl banaani viiloja, bufferi, tippileikkurit, 20kpl tarramuotteja, kynsiliima, 100ml puhdistusainetta, sivellin, 100kpl nukkaamattomia puhdistuslappuja, 15ml primeriä, 15ml pohjageeliä, 15ml kirkasta rakennegeeliä, 15ml rose rakennegeeliä, 15ml white rakennegeeliä, 15ml viimeistelygeeliä ja vielä teko-ohjeet aloittelijoille. Luin muista blogeista hirmuisesti negatiivista palautetta Mimaxin geeleistä ja niiden koostumuksesta. Eihän nuo suht juoksevat geelit aloittelija ystävällisiä ole, kun tuppaavat valumaan kynsinauhoille jos levittää liian reunalle. Jotenkin olen niiden kanssa oppinut elämään jättämällä pienen valuma varan geelin ja kynsinauhan välille :D Kaikin puolin kiva paketti mutta muottejen tarrapinnat eivät pysy kiinni joten siitä piiiiiitkä miinus. Ei ole kovin kiva kun muotti aukeaa uunissa ja kynnestä tulee lapio...

Ensimmäiset tippi kynnet
Pahoittelen kynsikuvan epätarkkuutta.. olisi voinut ottaa piiiikkkasen lähempää tuon kuvan :D 

Nyt saitte tietää harrastukseni alkuvaiheista, seuraavassa postauksessa puhutaankin geelikynsien koristeluista ja kynsilakkakokoelmastani :)

(linkin klikkaaminen ei hyödytä minua mitenkään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti